• Geri dön

  • 2.078 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Çocukların tükenmez enerjilerine rengârenk ve birbirinden sevimli modellerle eşlik eden FLO, yarıyıl tatilinde de minikleri unutmuyor. Renk ve model yelpazesi oldukça geniş ürünlerle çocuklarına karne sürprizi yapmak isteyen ebeveynlere çok sayıda alternatif sunuyor.

Çocuk koleksiyonunda yer alan botlar; bağcık ve cırt cırt gibi detaylarla dikkat çekiyor. Siyah, pembe, beyaz, lacivert renklerinin ön planda olduğu FLO’nun çocuk koleksiyonundaki; outdoor spor ayakkabılar ve sıcacık botlar soğuk kış aylarında sıcacık bir koruma sağlıyor.

Spor aktivitelerini daha keyifli hale getirecek çocuk ayakkabı seçenekleri, konforlu iç dizaynı ve sevimli görüntüsüyle ön plana çıkıyor. Spor ayakkabı rahatlığındaki çocuk bot modelleri, farklı tasarımları ve havalı modelleriyle öne çıkıyor. Ayrıca çocukların seveceği tasarımlarda üretilen panduf modelleri, ayakları sıcak tutarken kaymaz tabanı sayesinde konfor da sağlıyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL