• Geri dön

  • 2.138 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Lumberjack Terlik Koleksiyonu Yaz Tatillerinin Gözdesi Olacak!

Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack, terlik koleksiyonuyla kadınların ve erkeklerin yaz stiline sportif bir dokunuş yapıyor.

Modern hayata konfor ve şıklık katan Lumberjack, kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan terlik modelleriyle yaz aylarının vazgeçilmez bir parçası oluyor!

Ayağı kavrayan ve kalın taban yapısı ile hem tatilde hem de şehir hayatında adımlarda konforu hissettirecek modeller; hâkî, pudra, bej, gri, yeşil, taba ve siyah renkleriyle en sportif ve rahat parçalarını sunuyor.

Toka detaylarıyla ve mantar taban yapısı ile hem konforlu hem de tarz yaz kombinleri yapmaya hazır mısınız? Günlük hayatta, hafta sonu yürüyüşlerinde, tatil beldelerinde ve daha birçok alanda tercih edilebilecek terlik modelleri Lumberjack’te göz dolduruyor.

Sportifliği hissederken şıklığı da yansıtmak isteyen tarz kadın ve erkekler; Lumberjack terlik koleksiyonu sizleri bekliyor! Lumberjack’ Terlik Koleksiyonu’nu daha yakından incelemek için www.instreet.com.tr’ye tıklayabilir, IN STREET mağazaları ziyaret edebilirsiniz…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL