• Geri dön

  • 2.113 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Yılın sevdiğinizle geçireceğiniz en güzel günü yaklaşıyor. Geniş ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra zengin bir giyim koleksiyonuna sahip olan Lumberjack, Sevgililer Günü’nde de doğa tutkunlarını ve spor giyimden vazgeçmeyenleri unutmadı. Rüzgâr ve su geçirmez kumaştan üretilen şişme mont modellerinden rengarenk spor ayakkabılara kadar rahatlıktan ve stil sahibi çizgisinden taviz vermek istemeyenlere en güzel 14 Şubat hediyesi Lumberjack’te!

Nefes alabilen, esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montların ve kalın tabanlı sağlam spor ayakkabıların dikkat çektiği Lumberjack Kış Koleksiyonu, sevgilinizle yapacağınız doğa yürüyüşlerine ve spor aktivitelerine renk katacak. Gündelik kombinlerin tamamına rahat ve şık bir dokunuş yapacak olan Lumberjack ürünleri, bu Sevgililer Günü’nde de en güzel hediye alternatifi olacak!

Lumberjack koleksiyonlarında yer alan oldukça zengin modelleri daha yakından görebilmek için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL