• Geri dön

  • 2.237 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kombinlerinize özgün bir dokunuş yapan, modayı yakından takip edenlerin favorisi U.S Polo Assn. Kadın ve erkek sneaker koleksiyonu, rahat yapısı ve sadeliğiyle dikkatleri adımlara çekiyor.

Tasarımlarıyla göz dolduran, sağladığı eşsiz konforla casual ayakkabı stilinin adresi olan U.S. Polo Assn., günlük sokak stilinden en şık kombinlere eşlik edecek sneakerlar sunuyor.

Spor giyim denildiğinde ilk akla gelen parçalardan olan sneakerlar, U.S Polo Assn.’nın birbirinden özgün ve kaliteli tasarımlarıyla görünümünüze cool bir hava katıyor. Siyah, beyaz gri, pembe, kırmızı, lila, hâkî ve lacivert renklerin öne çıktığı, renkli şeritlerle hareketlendirilen sneaker modelleri, deri alternatifleriyle de kadın ve erkeklerin gönüllerini fethediyor. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, özel bir davete katılırken ve hayatın birçok alanında adımlarınıza konfor katacak modeller FLO mağazalarında sizleri bekliyor.

Siz de U.S. Polo Assn.’nin Sneaker Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL