• Geri dön

  • 2.009 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kombinlerinize özgün bir dokunuş yapan, modayı yakından takip edenlerin radarına takılan U.S Polo Assn. Sonbahar/Kış Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle kadın, erkek ve çocukların vazgeçilmezi olacak zamansız modeller sunuyor. Sonbahar/Kış trendlerine uygun birbirinden farklı seçenekleri incelemek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tasarımlarıyla göz dolduran, zamansız ayakkabı stilinin adresi olan U.S. Polo Assn., günlük sokak stilinden en şık kombinlere kadar her anınıza eşlik edecek geniş ürün yelpazesiyle dikkatleri adımlara çekiyor!

U.S Polo Assn.’nin Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden özgün ve kaliteli tasarımlar kadın, erkek ve çocukların görünümlerine modern bir hava katıyor. Siyah, beyaz pembe ve lacivert renklerin ağırlıkta olduğu, renkli şeritlerin dikkat çektiği sneaker modelleri, günlük hayatta, ofiste ve hayatın birçok alanında kombinlerin sevilen parçası oluyor.

Siz de U.S. Polo Assn.’nin Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL