• Geri dön

  • 2.157 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kış aylarının en keyifli dönemlerinden olan karlı günlerde yürüyüş rahatlığı sağlayan botlar, trendleri yansıtan tasarımlarıyla FLO Koleksiyonu’nda öne çıkıyor. Kadın, erkek ve çocuk bot modelleri karlı havaya meydan okuyarak ayakları sıcacık tutuyor.

Soğuk havaların günden güne daha fazla kendini hissettirdiği bu dönemde, ayakkabı dolabında kar botları da yerini almaya başladı. FLO’nun kış sezonu koleksiyonunda fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla göz dolduran kar botu modelleri, kadın, erkek ve çocuklar için ideal alternatifler sunuyor.

Kadın bot koleksiyonunda öne çıkan siyah, kahverengi, haki, gri gibi kış renkleri soğuk havalarda sıcak tutacak kombinlere uyum sağlarken; erkek koleksiyonunda da bej, siyah ve lacivert renkleri hâkimiyetini koruyor. İçi kürklü, kalın tabanlı, su geçirmez modeller karlı havalarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Tabanı dişli ve zemin tutuşu yüksek kar botları, sağlam yapısıyla adımlara eşlik ediyor.

Çocuklar için geniş ürün yelpazesine sahip koleksiyonda; mavi, pembe, lacivert beyaz, siyah gibi sezonun klasik renkleri yer alıyor. Kar yağışının tadını en çok çocuklar çıkarırken, FLO kar botları outdoor aktivitelerine sıcaklık ve konfor katacak!

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL