• Geri dön

  • 1.169 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini bir arada sunan IN STREET, 1-3 Kasım tarihleri arasında instreet.com.tr’de geçerli %30’a varan indirim kampanyasını başlatıyor!

Bulunduğunuz her ortamda tarzınızı yansıtacak kombinler sunan IN STREET, “Kasım’ın En Tarz Kampanyası” ile trendlerin nabzını tutan modellerini %30’a varan indirimlerle kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor. 1-3 Kasım tarihleri arasında IN STREET online mağazasında geçerli olacak kampanya ile bot ve çizmelerden, her sezonun favorisi olan sneakerlara, kombinlerin vazgeçilmezi çantalardan içinizi ısıtacak montlara kadar birbirinden rahat ve kullanışlı pek çok ürün %30’a varan indirim fırsatları ile sizleri bekliyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok modeli bir arada sunan IN STREET’te; Reebok, Adidas, Nike, Puma, Kinetix, Lumberjack, Dockers by Gerli ve U.S. Polo gibi dünyaca ünlü lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

IN STREET’in kaçırılmayacak fırsatlar sunan bu özel indirimlerinden yararlanmak için hemen www.instreet.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL