• Geri dön

  • 1.772 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Muhteşem Cuma Fırsatları’yla Kaçırılmayacak İndirimler IN STREET’te!

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim markası IN STREET’te, “Muhteşem Cuma İndirimleri” başladı. 26 Kasım tarihine kadar sürecek kampanya %40’a varan indirimle müşterilere alışveriş festivali yaşatıyor. Outdoor ayakkabı, bot, sneaker, aksesuar ve tekstil ürünlerinde süper fırsatlar IN STREET’te sizleri bekliyor!

Hayatın her anında sizi yalnız bırakmayan, bulunduğunuz her ortamda tarzınızı yansıtan kombinler sunan IN STREET, 26 Kasım tarihine kadar mağazalarında ve instreet.com.tr’de başlattığı “Muhteşem Cuma İndirimleri’nde %40’a varan indirim ile her bütçeye uygun alışveriş imkanı sunuyor. Kış mevsimine konfor katacak birçok ürün alternatifi IN STREET’te sizleri bekliyor!

Sneaker ve spor giyime dair farklı fiyat seçeneğinde birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in “Muhteşem Cuma İndirimleri’ndeki ürünleri incelemek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL