• Geri dön

  • 948 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hayata ayak uyduran modelleriyle FLO, sezon trendlerini yansıtan sandalet, terlik ve çanta koleksiyonuyla yaz mevsimini açıyor! Adımlarınıza konfor katacak yazlık modeller FLO’da sizleri bekliyor!

FLO, sandalet ve terlik koleksiyonuyla yaz aylarında dikkatleri adımlara çekiyor. Lila, mavi, kahverengi, pembe, gri ve yeşil renkleriyle öne çıkan modeller toka ve topuk detaylarıyla da göz dolduruyor. Mevsim trendlerini takip eden kadınların kombinlerini FLO’nun birbirinden şık ve kullanışlı çantaları tamamlıyor. Geniş iç hacimleriyle kullanım kolaylığı sağlayan omuz, çapraz askılı ve el çantaları ile çeşitlenen FLO Çanta Koleksiyonu’nda siyah, bej, lila, kahverengi ve mavi tonları öne çıkıyor. Kombinlere zamansız bir dokunuş yapan çantalar, deri ve hasır seçenekleriyle yaz enerjisini yaşatıyor.

Stiline özen gösteren erkekler için ise siyah ve gri renklerin hakimiyetindeki sandalet ve terlik koleksiyonu göze çarpıyor. Esnek taban yapısıyla konfor yaşatan koleksiyon renk detaylarıyla da eşsiz bir görüntü oluşturuyor.

Miniklerin enerjisiyle uyum yakalayacak modeller ise siyah, gri, beyaz, pembe renkleriyle öne çıkıyor. Metalik detaylarla harmanlanan modeller miniklerin en sevdiği ayakkabısı olacak!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL