• Geri dön

  • 2.140 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yüksek enerjisi ve birbirinden trend ürünleri ile FLO, yepyeni reklam filmlerini izleyicileriyle buluşturdu. FLO, her an her koşula kusursuzca eşlik edecek sonbahar – kış koleksiyonu ile herkesi hayata ayak uydurmaya davet ediyor.

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lider markası FLO, yepyeni reklam filmleriyle izleyicileri şehir hayatına, modaya, spora, sokağa kısacası hayata davet etmeye devam ediyor. “Ayak Uydur Hayata” söylemiyle ilk reklam filmini çocuklar için yayınlayan FLO, kadın ve erkek kategorisinde iki yeni reklam filmini izleyicileri ile buluşturdu.

Casual, klasik, spor ayakkabıları ve aksesuarları ile açık havanın tadını çıkaran şık ve rahat görünümlü, kıpır kıpır enerjilerini ve dinamizmlerini yansıtan kadınlara ve erkeklere yer verilen reklam filmleri ilgiyle karşılandı. Hayatın içerisinden farklı anları konu alan reklam filminde kadın ve erkek izleyicilerini sokağa, özgürlüğe ve spora davet eden FLO, herkesi trendleri takip etmeye, güncel kalmaya, modayı, eğlenceyi yakalamaya teşvik ediyor.

FLO’nun ‘Ayak Uydur Hayata’ söylemini enerjik bir şekilde anlatan ve kolayca akılda kalan müziğiyle hafızalarda kısa sürede yer edinen Muhabbet imzası taşıyan reklam filmlerinin yönetmen koltuğundaki isim ise Deniz Özgün oldu. İki farklı versiyonu olan reklam filminde kadın kategorisi kadın seslendirme sanatçısı, erkek kategorisi ise erkek seslendirme sanatçısı tarafından seslendirildi.

Reklam Versiyon 1: https://bit.ly/3w948ST
Reklam Versiyon 2: https://bit.ly/2ZJtyLr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL