• Geri dön

  • 152 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en trend modellerini çocuklarla buluşturan IN STREET, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, cıvıl cıvıl ayakkabı ve tekstil modelleriyle ebeveynlere harika hediye alternatifleri sunuyor.

Dünyaca ünlü global markaların en trend modellerinin bir araya geldiği IN STREET İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tekstil ve sneaker modelleri çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dinamik adımlar atmasını sağlıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve renk seçeneğindeki çocuk ayakkabılarının dikkat çektiği IN STREET’te, siyah, beyaz, lacivert, pembe ve mavi renklerdeki sneakerları, miniklerin enerjileriyle uyum yakalayacak şeritler ve renkli desenler süslüyor. Cırt cırtlı ayakkabılar, çocuklara kullanım kolaylığının yanı sıra konforlu adımlar sunuyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan yumuşacık tişörtler ve eşofmanlar ise yumuşacık yapıları ve cıvıl cıvıl renkleriyle göz dolduruyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz IN STREET mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Reebok, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Mavi, Merrell, Jack&Jones ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

IN STREET koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarına uğrayabilir veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL