• Geri dön

  • 2.128 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, Yeni Sezon Koleksiyonu’yla bayramda adımlara renk katıyor. Özlemlerin son bulduğu bu bayramda, ailenin tüm üyelerine hitap edecek binlerce ayakkabı çeşidi bayram ettirecek fiyatlar ile FLO’dan!

Aileleri bir araya getiren bayramlar bu yıl da heyecanını şimdiden hissettirmeye başladı! Özlemlerin son bulduğu bu bayramda, FLO birbirinden trend ayakkabı ve aksesuar alternatiflerini ailenin tüm üyelerine bayram ettirecek fiyatlar ile sunuyor.

FLO Kadın Koleksiyonu’nda birbirinden farklı modeller yumuşak renkleriyle sadeliği vurgularken, kadınların bayram kombinlerine benzersiz şıklık katıyor. Loaferlar ve sneakerlar casual ve sportif giyim tarzını benimseyenler için idealken; önü ve arkası açık topuklu modeller, şıklığını topuklu ayakkabı ile tamamlamak isteyen kadınların vazgeçilmezi oluyor. Ayakkabıların tamamlayıcısı çanta modelleri ise siyah, bej ve kahverengi gibi klasik renkler ile öne çıkıyor. Geniş iç hacimleri sayesinde kadınların eşyalarını toplayarak bayram kombinlerine konfor katıyor.

FLO’nun hem klasik hem de sportif çizgilere sahip erkek koleksiyonu, her zevke ve her bütçeye hitap eden modellere yer veriyor. Süet ve mat derilerin yer aldığı koleksiyonda siyah, kahverengi ve taba renkleri ön plana çıkıyor. Sneaker, loafer ve klasik modeller gömlek, pantolon, jean, tişört ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı oluyor. FLO’nun aksesuar koleksiyonunda yer alan cüzdan, kartlık ve kemer seçenekleri beylerin en çok ihtiyaç duyduğu model alternatifleriyle göz dolduruyor.

FLO çocuk koleksiyonu, tüm çocukları rengârenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor. Pembe, beyaz, mor ve kırmızı gibi canlı renklerle hazırlanan koleksiyon kızların bayram stilini yansıtıyor. Erkek çocuk koleksiyonunda ise mavi, lacivert ve beyaz renklerde yer alan spor ayakkabılar bayram havasını tüm enerjisiyle yaşatıyor.

FLO’nun İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL