• Geri dön

  • 415 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Spor ve outdoor giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken Lumberjack, soğuk kış günlerinde birbirinden tarz montlarıyla içinizi ısıtacak. Birden fazla renk seçeneklerine sahip şişme mont modelleri, spor giyinmeyi sevip şıklığından da ödün vermek istemeyenlerin bir numaralı tercihi olacak!

Geniş ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra zengin giyim koleksiyonuna da sahip olan Lumberjack, soğuk kış günlerinde kadın ve erkeklere özel mont koleksiyonu ile göz dolduruyor. Rüzgâr ve su geçirmez kumaştan üretilen şişme mont modelleri, kadınların ve erkeklerin hem sportif hem casual kombinlerinin en dinamik eşlikçisi olmaya aday!

Nefes alabilen esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montlarla konfor sunan Lumberjack, şık tasarımlarla da gözlere hitap ediyor. Kadınlar için beyaz kanguru ve bordo şişme mont seçenekleriyle sezon trendlerini yansıtan koleksiyonda, kullanışlı cepler ve fermuar detayları dikkat çekiyor. Erkekler için ise koyu renklerin hakimiyetinde olan modeller tüm kombinlerle uyum yakalıyor. Doğa yürüyüşlerinde, hafta sonu etkinliklerinde, ofise giderken ve hayatın birçok alanında kombinlerinize sıcaklık katacak modeller Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Lumberjack koleksiyonlarında yer alan oldukça zengin modelleri daha yakından görebilmek için,Lumberjack ve IN STREET Mağazalarından veya www.lumberjack.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL