• Geri dön

  • 2.041 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Günlük giyim kombinlerinizi şıklığı ve rahatlığıyla tamamlayan, mevsimin en trend ayakkabı modellerini bir araya getiren Polaris, bu sezonda da gardıroplarınızda baş köşedeki yerini alacak. Klasik çanta modellerine de koleksiyonunda yer veren Polaris; kadın, erkek ve çocuklar için sunduğu çok sayıda ürün seçeneğiyle ilkbahar/yaz sezonunda adından çokça söz ettirecek!

Polaris İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda casual modellerden, sneakerlara, babetlerden, spor ayakkabılara kadar çok sayıda seçenek yer alıyor. Pembeden beje, beyazdan siyaha, griden laciverte kadar geniş renk skalasına sahip yeni sezon ayakkabıları; kadınların günlük şıklığına, spor aktivitelerindeki cool ve salaş görünüme ve diğer tüm kombinlerine kusursuz bir şekilde eşlik ediyor.

Koleksiyonda yer alan sneaker modelleri, farklı renk ve model seçenekleriyle sportif giyim stili başta olmak üzere birçok ürünle rahatlıkla bir araya getirilebiliyor. Jean pantolon ve tişört kombinlerini kusursuzca tamamlayan spor ayakkabılar, beyaz ve siyah renkleriyle dikkat çekiyor. Elbise ve eteklerle zarifçe uyum sağlayan babetler, yumuşak taban yapılarıyla günlük kullanımda sıra dışı bir rahatlık sağlıyor.

Erkek modasına klasik dokunuşlar

Erkekler için kahve ve siyah renklerin öne çıktığı bir koleksiyon hazırlayan Polaris, bu sezonda da erkek modasının kalbine dokunuyor. Koleksiyonda yer alan klasik ve casual ayakkabı modelleri ister ofis isterseniz de günlük şıklığınıza cool bir görünüm katacak. Takım elbise, jean, keten, kanvas pantolon, ceket ve gömlek ile kombinlenebilen Polaris’in yeni sezon erkek ayakkabıları, her yaştan ve zevkten erkeğin, şıklığı konforla buluşturmasını sağlayacak.

Çocuklar için rengarenk spor ayakkabılar

Polaris İlkbahar/Yaz Koleksiyonu rengarenk çocuk spor ayakkabıları ile de çok konuşulacak. Çocukların havalı ve sevimli görünümlerini rahatlık ile birleştiren Polaris, cırtcırt detayları ve ayakları tam kavrayan modelleriyle baharın ve çocukların enerjisini bütünleştiriyor. Mor, pembe, lacivert, mavi, beyaz ve gri gibi renklerin; desen ve çizgilerle hareketlendirildiği spor ayakkabılar, miniklerin dinamik adımlarına bu sezonda da eşlik edecek.

Çanta koleksiyonda alternatif çok!

Polaris, gardıropların vazgeçilmez parçası olan çantaları da unutmuyor. Özel günlerinizin eşlikçisi el çantalarından, spor kombinlerinizin tamamlayıcısı omuz çantalarına ve kullanışlı cüzdanlara kadar çok sayıda seçeneği barındıran yeni sezon çanta koleksiyonunda; siyah ve kahve gibi klasik renkler öne çıkıyor.

Polaris’in İlkbahar-Yaz sezonu ürünlerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL