• Geri dön

  • 2.091 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Trendlerin takipçisi FLO, tüm özel günlerde olduğu gibi yılın en romantik zamanı; Sevgililer Günü’nde de yüzlerce hediye alternatifi sunuyor. FLO’nun hayata ayak uyduran, birbirinden zevkli ayakkabı ve çanta modelleriyle sevgilinizi mutlu edebilirsiniz!

Yılın en romantik günlerinden olan Sevgililer Günü’nde zarif ve etkileyici görünmek isteyenler FLO’nun her tarza hitap eden kış koleksiyonunda aradığını buluyor.

Hem kadınlar hem de erkekler için birbirinden şık ve rahat modeller sunan FLO’da kadınlar, kombinlerini sıcacık botlar, stilettolar ve spor şıklıktan vazgeçemeyenler için sneakerlar ile tamamlıyor. Deri ve süet alternatifiyle öne çıkan modelleri topuk detayları süslüyor. Kadınların, elbise, etek, gömlek, ceket ve daha birçok Sevgililer Günü kombinini FLO’nun zarif modelleri süsleyecek!

Erkekler ise siyah, lacivert ve kahverengi gibi sezonun favori renkleriyle öne çıkan özel gün şıklığını yansıtan botlar, klasik modeller ve sneakerlar ile dikkatleri adımlarına çekiyor. Kalın taban ve bağcık detaylarıyla harmanlanan modeller erkeklerin ceket, pantolon, gömlek, kazak ve daha birçok kombinini konforluyla ve göz alıcı tasarımlarıyla tamamlayacak!

FLO Çanta koleksiyonu, geniş iç hacimleri sayesinde eşyaları düzenli bir şekilde toparlayarak kadınlara kolaylık sağlıyor. Trend model alternatifleri Sevgililer Günü’nde kombinlere renk katarken aynı zamanda harika bir hediye alternatifi de olacak!

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL