• Geri dön

  • 2.212 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, yeni sezonu 7’den 70’e her yaşa hitap eden birbirinden renkli reklam filmleriyle karşılıyor. 5 ayrı reklam filminin yer aldığı ve izleyicileri trendleri takip etmeye davet eden “Ayak Uydur Hayata” serisinin ilk filmi çocuklar için, “Ayak Uydur Okula” sloganıyla yayımlandı. Miniklerin seslendirdiği reklam filmine; çocukların FLO ayakkabılarla yakaladıkları enerjik ve havalı görüntüler damga vurdu.

FLO yeni sezonda herkesi trendleri takip etmeye, güncel kalmaya, modayı, sporu, okulu, eğlenceyi kısacası hayatı yakalamaya teşvik eden “Ayak Uydur Hayata” söylemiyle, renkli ve enerjik bir reklam serisi hazırladı.

Kadın, erkek, çocuk, spor ve genel olmak üzere toplamda beş farklı kategoride film çekilirken serinin ilk filminde çocuklara yer verildi. Okulların açılması için geri sayım başlarken, “Ayak Uydur Okula” diyen ve çocukların seslendirmesini yaptığı reklam filminde; miniklerin okul çıkışında parktaki oyunlarına ve neşeli görüntülerine yer verildi.

FLO’nun yüksek enerjisini ve renkliliğini yansıtan reklam filminde; çocuklar en rahat, trend ve havalı ayakkabılarla tüm günü konforlu geçirirken, bitmek bilmeyen enerjileri ise ekrana yansıdı. Yönetmenliğini Deniz Özgün’ün yaptığı ve kullanılan efektler ile dijital dünyanın görselliğine atıfta bulunan reklam filmi Muhabbet imzası taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL