• Geri dön

  • 2.106 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN Street, dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini tüketicilerle buluşturarak çocukların karne heyecanına ortak oluyor. Son moda sneakerlar yaz mevsiminde miniklerin adımlarına renk katacak!

Sneakerlar, yaz tatilinde de tarzından vazgeçmeyen ve her daim hareketi seven çocukların favorisi olmaya devam ediyor. Siz de karne hediyesi arayışındaysanız In Street’in Yeni Sezon Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden havalı sneakerlar ile miniklerin adımlarına stil katabilirsiniz!

Mavi, siyah, beyaz, gri renkleriyle öne çıkan sneakerlar, şerit ve kalın taban detaylarıyla harmanlanarak çocukların ayaklarından çıkarmak istemeyecekleri ayakkabılar arasında yer alıyor. Elbise, etek, tayt, eşofman, şort, kapri ve daha birçok kombine eşlik edecek modeller yaz mevsiminin enerjisini miniklerin adımlarına taşıyor. Parkta, hafta sonu yürüyüşlerinde, günlük hayatta ve hayatın birçok alanında tercih edilen sneakerlar In Street’te ebeveynleri bekliyor!

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabı modelini bir arada bulabileceğiniz Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN Street mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S.Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL