• Geri dön

  • 1.111 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Geniş ürün yelpazesi ile çocukların adımlarına konfor katan Kinetix, birbirinden sevimli sneaker ve sandalet alternatifleriyle miniklerin yüzlerini gülümsetiyor.

Her yaş ve tarza hitap eden Kinetix’in çocuk koleksiyonu, renkli ve eğlenceli tasarımlarıyla çocukların gözdesi olmaya devam ediyor.

Tüm çocuklara sportif seçenekler sunan Kinetix tatil beldelerinden, hafta sonu aktivitelerine günlük kullanımda onlara oyun arkadaşı olacak alternatifi çocukların beğenisine sunuyor. Kinetix’in kız çocuk koleksiyonu lila, siyah, beyaz ve pembe renkleriyle öne çıkıyor. Kalın taban ve cırt cırt detaylarıyla kullanım kolaylığı sağlayan sandaletler ve terlikler sahil kombinlerinin vazgeçilmezi olurken, renkli detaylar ile süslenmiş sneakerlar ise akşam yürüyüşlerinin eşlikçisi oluyor.

Erkeklerin de favori renklerini yansıtan koleksiyon, miniklerin enerjileriyle uyum yakalayacak renkli şeritler ve kalın taban detaylarıyla harmanlanarak dikkatleri adımlara çekiyor. Hem tatil beldelerinin hem de şehir hayatının vazgeçilmezi olacak modeller FLO’da ebeveynleri bekliyor.

Kinetix’in Sandalet- Sneaker Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL