• Geri dön

  • 2.244 Görüntülenme

  • 512 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Nine West’in birbirinden güzel kar botları ile kar tatilinin keyfini doyasıya yaşayın!
Şıklığı ve kalitesiyle ön plana çıkan Nine West’in kar botları; tasarımı ve moda trendlerini yansıtan detaylarıyla soğuk havalara meydan okuyor.

Attığı güçlü adımlarla kendinden söz ettiren kadınlardan aldığı ilhamla koleksiyonlar hazırlayan Nine West, kış mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yerini koruyan kar botlarıyla alışveriş tutkunlarına birbirinden trend model alternatifleri sunuyor.

Sezon trendlerini yansıtan, zarif olduğu kadar rahatlık da sunan Nine West botlar, siyah, pudra, bej, taba ve kahverengi renkleriyle dikkat çekiyor. Dayanıklı ve kaliteli materyallerle üretilen, deri, rugan ve süet alternatifleriyle zamansız şıklığı yakalayan kar botları, engebeli ve soğuk hava şartlarında konforlu adımlar sunuyor. Kürk detayları sayesinde ayakları sıcacık tutarken, esnek ve hafif yapısı ile yürüme kolaylığı sağlıyor. Kar tatili valizlerinin vazgeçilmezi olacak botlar, günlük hayatta da en çok tercih edilenler arasındaki yerini koruyor. Skinny jeans, kazak, uzun hırka, sweat ve daha birçok kombinin kusursuz tamamlayıcısı olacak botlar Nine West mağazalarında ve www.ninewest.com.tr’de sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL