• Geri dön

  • 529 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kendinden emin tavrı ile tarz bir görünüm sunan Lumberjack, yılbaşı gecesi rahat bir şıklık yakalamak isteyenlere Kış Koleksiyonu ile birçok model alternatifi sunuyor. Lumberjack, sevdiklerinizin yüzünü güldürebileceğiniz hediye seçeneklerini de unutmuyor.

Lumberjack kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunda; sneaker’dan bota, aksesuardan çantaya, outdoor modellerinden tekstil modellerine kadar geniş ürün yelpazesi ve zevkli tasarımlarıyla herkesin beğenisini topluyor.

Yılbaşı kombinlerinin en tarz tamamlayıcısı olacak Lumberjack modelleri, ayağı saran konforlu yapısı ve dişli taban özelliğiyle de kış mevsiminde adımlarda rahatlık katıyor. Doğa sporlarından vazgeçemeyenlerin tercihi olacak outdoor modeller, kalın taban özelliği ve bağcık detaylarıyla dikkat çekiyor. Hem casual hem şık kombinlerin eşlikçisi olacak sneakerlar ise günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor.

Lumberjack atkı ve bereleri yumuşacık yapısıyla kış mevsiminde soğuktan korunmanızı sağlarken, sıcacık tutuyor. Kemer, cüzdan ve çanta alternatifleri ise harika bir hediye seçeneği ve kombinlerin en kullanışlı tamamlayıcısı oluyor.

Lumberjack tekstil koleksiyonunda yer alan eşofman, sweatshirt ve dış giyim modelleri yeni yıla sportif girmek isteyenler için birçok alternatif sunuyor. Yılbaşı kombinlerinin en tarz tamamlayıcısı olacak olan koleksiyon Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için Lumberjack ve FLO mağazalarına uğrayabilir; www.lumberjack.com.tr ’yi veya www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL