• Geri dön

  • 1.527 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Miniklerin başarısını sevindirmek isteyen ebeveynler için FLO’nun lisanslı koleksiyonu keyifli bir karne hediyesi alternatifi oluyor. Herkesin en sevdiği karakterler ile tasarlanan modeller yarıyıl tatiline renk katacak!

Çocukların tükenmez enerjilerine ayak uyduracak birbirinden sevimli modeller sunan FLO, yarıyıl tatilinde de minikleri unutmuyor. Miniklerin sevdiği karakterlerin yer aldığı sneakerlar, çantalar, mataralar, kalemlikler ve botlar FLO’da çocuklarına karne sürprizi yapmak isteyen ebeveynlere çok sayıda alternatif sunuyor.

Lisanslı çocuk koleksiyonunda yer alan;Spiderman, Batman, Captain America, Marvel, Avengers, Minnie Mouse, LOL, Kral Şakir, Winx ve Disney Frozen gibi karakterler miniklerin yüzlerini gülümsetiyor. Kız çocuk koleksiyonunda kırmızı, pembe, lila, lacivert ve siyah renkleriyle öne çıkan botlar ve sneakerlar yumuşacık taban yapısı sayesinde konforsağlıyor. İçerisindeki kürk sayesinde ayaklarını sıcacık tutacak bot modelleri elbise, tayt, sweat, eşofman takımı ve daha birçok kombinin en dinamik parçası oluyor. Erkek çocuk koleksiyonunda siyah, kırmızı, lacivert, mavi, bej tonlarıyla dikkat çeken modeller, kalın taban ve renk detaylarıyla dikkat çekiyor. FLO’nun çocuk koleksiyonundaki; outdoor spor ayakkabılar ve sıcacık botlar soğuk kış aylarında üstün koruma sağlıyor. Matara, çanta ve kalemlik alternatifleri ise en sevilen karakterlerle göz dolduruyor. Çocukların severek kullanacağı birçok model alternatifi FLO’da karne hediyesi almak isteyen ebeveynleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL