• Geri dön

  • 2.097 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her tarza hitap eden rahat ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken FLO, sezon trendlerini yansıtan ve birbirinden şık modellerden oluşan babet koleksiyonu ile kadınların adımlarına renk katıyor.

Zarafet ve rahatlığı buluşturan FLO, İlkbahar/Yaz Babet Koleksiyonu, şık ve modern tasarımlarıyla kadınlara birçok alternatif sunuyor.

Eğer tercihinizi konforlu adımların en güzel temsilcisi babetlerden yana kullanıyorsanız FLO’nun kullanışlı aynı zamanda cıvıl cıvıl babetleri tam size göre! Siyah, bej, somon, metalik gri, beyaz ve pudra gibi son dönemin trend renklerinin öne çıktığı koleksiyon hem gündüz hem gece kombinlerinin en zarif parçası oluyor. Toka, taş ve fiyonk detaylarıyla harmanlanan babetler esnek yapılarıyla da ayağı kavrayarak konforlu adımlar sunuyor. Elbise, etek, pantolon, gömlek, ceket ve daha birçok kombine şıklık katacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

FLO İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan sivri burun babet modellerini görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL