• Geri dön

  • 2.321 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Dünya trendlerini koleksiyonlarına başarıyla taşıyan FLO, modern annelere kalite, moda ve konforu bir arada sunuyor. Ayakkabı tutkunu annelerin her moduna uygun modeller sunan FLO’nun yeni sezon koleksiyonu, flo.com.tr’de en zarif halleriyle sizleri bekliyor.

Her yaşa ve tarza uygun modeller sunan FLO, modayı yakından takip eden, tarz sahibi annelere pek çok ayakkabı alternatifi sunuyor. Koleksiyonda şıklığından ödün vermeden rahatlık arayanlar için topuklular ve babetler ön plana çıkarken, özgür ruhlu annelere en güzel hediye sneakerlar oluyor.
Sneaker koleksiyonunda yer alan kalın tabanlı modeller sezon trendini yansıtırken beyaz rengin zamansızlığını da vurguluyor. Renklerin detaylarda yer aldığı sneakerlar, her tarza kolayca uyum sağlıyor. Dişli taban özellikleriyle kolay yürüme, yumuşak taban yapısıyla ise ayaklara konfor sunuyor. Şıklığından vazgeçmeyenler ise önü kapalı, arkası açık topuklularla tüm dikkatleri üzerlerine çekiyor.Ayrıca koleksiyonda yer alan yılan desenli babetler ve kalın tabanlı sandaletler casual giyinmeyi seven annelere en ideal alternatif oluyor. Annelerin sıklıkla tercih ettiği pastel ve siyah tonlarının hâkim olduğu metal toka, kare mini topuk detaylı süet sandaletler, adeta baharın gelişini müjdeliyor. Beyaz, pembe, taba, nude ve gri gibi renkler, annelerin enerjik bahar kombinlerine uyumla eşlik ediyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nu www.flo.com.tr web sitesinde kolayca bulabilirsiniz…

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL