• Geri dön

  • 1.632 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Çocuklarına karne hediyesi almak isteyen ebeveynler için Polaris, zengin koleksiyonuyla birbirinden şık ve rahat alternatifler sunuyor. Kürk, cırt cırt ve sevimli baskı detaylarıyla dikkat çeken modeller çocukların gözdesi oluyor!

Karne gününde çocuğunuza hem rahat hem de şık adımlar hediye etmeye ne dersiniz? Polaris’in birbirinden konforlu bot, sneaker, panduf ve aksesuar alternatifleriyle minikler karne gününün keyfini doyasıya çıkaracak.

Siyah, beyaz, pemde, hardal ve gri renk alternatifleriyle öne çıkan modeller deri ve süet seçenekleriyle göz dolduruyor. Sevimli baskılar, kürk ve cırt cırt detaylarıyla harmanlanan botlar, kaymaz taban ve su geçirmez özelliğiyle konforlu yürüyüş imkanı sunuyor. Çocukların sportif kombinlerinin eşlikçisi olacak sneakerlar ise günlük hayatın ve okul kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Çanta modellerinde yumuşacık peluş detaylar ve baskı detayları dikkat çekiyor. Çocukların yanlarında taşımak istedikleri eşyaları içerisindeki gözler sayesinde kolaylıkla toparlayan çanta modelleri, ayakkabılar ile de harika bir uyum yakalıyor. Aksesuar koleksiyonunda yer alan yumuşacık eldivenler ise kış aylarında elleri sıcacık tutuyor. Panduf koleksiyonunda yer alan sevimli panduflar ise ev kombinlerine konfor ve renk katıyor.

Karne Gününe özel hediye alternatiflerini incelemek ve Polaris’in Kış Koleksiyonu’nu görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL