• Geri dön

  • 1.862 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Trendler ile Uyum Yakalayan Kalın Tabanlı Sneaker Modelleri U.S Polo Assn.’da!

Modayı yakından takip edenlerin favorisi, kombinlerinize özgün bir dokunuş yapan U.S Polo Assn. kalın tabanlı sneaker koleksiyonu ile sadeliği ve kaliteli tasarımları bir arada sunuyor!. Kadın, erkek ve çocukların gözdesi olacak U.S Polo Assn. modelleri FLO’da sizleri bekliyor!

Tasarımlarıyla göz dolduran, sağladığı eşsiz konforla casual ayakkabı stilinin adresi olan U.S. Polo Assn., kalın tabanlı sneaker koleksiyonuyla günlük sokak stilinden en şık kombinlere eşlik edecek modeller sunuyor.

Kış aylarında sıklıkla tercih edilen kalın tabanlı sneakerlar, U.S Polo Assn.’nın özgün ve kaliteli tasarımlarıyla tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor! Zamansız tasarımların vazgeçilmezi siyah ve beyaz renklerin hakimiyetinde olan kalın tabanlı sneaker koleksiyonu, renkli şeritler, bağcık ve renkli logo detaylarıyla hareketlendirilerek kadın, erkek ve çocukların dikkatini çekiyor. Hafta sonu yürüyüşlerinde, ofise giderken, özel bir davete katılırken ve hayatın birçok alanında adımlarınıza konfor katacak modeller FLO mağazalarında geniş ürün yelpazesiyle sizleri bekliyor.

Siz de U.S. Polo Assn.’nin Sneaker Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL