• Geri dön

  • 2.102 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her tarza uygun mont modelleri ve spor çantalar, kış ayları için en iddialı seçeneklerle InStreet koleksiyonunda sizleri bekliyor. Soğuk kış günleri için en uygun dış giyim modelleri; şişme, uzun, kısa alternatifleri ve farklı renk seçenekleri ile çok geniş bir yelpazede yer alıyor.

Şık ve sportif mont seçenekleri sunan InStreet, görünümüne önem veren kadın ve erkekleri tarzlarına uygun parçalar ile buluşturuyor. Parlak, metalik, düz renk seçenekleriyle birçok farklı malzemeden üretilen montlar, gece-gündüz kullanım olanağı sağlıyor. Günlük giyimde tercih edilen şişme mont modelleri, konfor ve rahatlık sunarken hem spor hem de şık giyim tarzına uygun kombinlerinizin tamamlayıcı parçası oluyor.

Sporu hayatından eksik etmeyen kadın ve erkeklerin tercihi olan kısa model montlar, en soğuk günlerde bile üstün bir koruma sağlıyor. Rüzgârlı, fırtınalı veya yağmurlu hava koşullarında bile mükemmel bir tamamlayıcı olan spor çantalar ise koşu, yürüyüş gibi daha birçok spor aktivitesi sırasında rahat ve fonksiyonel bir alternatif oluyor. Her tarza hitap eden birçok model ve ürünü bulabileceğiz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in dış giyim koleksiyonunu daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL