• Geri dön

  • 600 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Zamansız ve tarz modelleriyle adından söz ettiren Kinetix, sade ve şık sneakerlarıyla kadın, erkek ve çocukların sokak stilinin tamamlayıcı parçası oluyor.

Spor ayakkabıda dünya trendlerini stil sahipleriyle buluşturan Kinetix, sportif kombinlerin vazgeçilmezi sneaker modellerini kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

Kinetix sneaker koleksiyonunda kadınlar için siyah, beyaz ve bej gibi her kombinle uyum yakalayan renkler öne çıkıyor. Ayağı saran sneakerlardan kalın tabanlı sneakerlara kadar birçok model alternatifi; jean, sweat, tişört, pantolon ve daha birçok kombinin en rahat tamamlayıcısı oluyor.

Sneaker’dan vazgeçemeyen erkekler için ise bağcık ve şerit detaylarıyla süslenen modeller dikkat çekiyor. Sokak modasına stil ve enerji katan sneakerlar, siyah, beyaz ve taba renklerinin hakimiyetinde. Hem casual hem sportif kombinlerle uyum yakalayacak modeller Kinetix’te sizleri bekliyor!

Miniklerin enerjik adımlarının en dinamik eşlikçisi olacak sneakerlar ise; siyah, lacivert, pudra ve bej renkleriyle öne çıkarken cırt cırt ve kalın taban detaylarıyla da harmanlanarak adımlara konfor katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL