• Geri dön

  • 2.208 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dockers by Gerli, yeni sezonu spor ayakkabıdan, klasik ayakkabılara, sneakerlardan, loafer ayakkabı modellerine kadar geniş bir koleksiyonla karşılıyor. Erkek modasının tüm trendlerini yakından takip eden Dockers by Gerli’nin modelleri FLO’da yerini alıyor.

Tarzınıza ve – ihtiyacınıza yönelik seçenekleriyle benzersiz bir deneyim sunan Dockers by Gerli, yeni sezon erkek ayakkabı modelleriyle hem klasik hem de sportif şıklıktan vazgeçemeyen beylerin radarına takılacak!

Dört mevsim tercih edilen, Dockers by Gerli spor ayakkabı ve sneaker çeşitleri hem günlük giyimde hem de spor aktivitelerinde bir numaralı eşlikçiniz oluyor. Casual ayakkabı modelleri ise şık tasarımlarıyla farklı ortamlarda, günün her anına uyum sağlıyor. Klasik ve loafer modeller seçkin görünümleri sayesinde iş yerlerinde ve özel davetlerde kullanılabilirken gömlek, kumaş pantolon, takım elbise ve daha birçok kombinin tamamlayıcı parçası oluyor.

Rahat tasarımları ile uzun süreli kullanımlar için ideal olan modeller; bej, beyaz, gri ve lacivert renkleriyle dikkat çekiyor. Bağcık ve dikiş detaylarıyla göz dolduran ayakkabılar, moda tutkunu erkekleri hem sade hem de zarif bir görünüme kavuşturuyor.

Siz de Dockers by Gerli’nin yeni sezon erkek ayakkabılarını daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL