• Geri dön

  • 2.404 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmenin yolu flo.com.tr’den geçiyor! Babanız için FLO’nun yüzlerce modeli arasından ona en uygun ayakkabıyı seçip, şık ve konforlu adımlar hediye edebilirsiniz!

Yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO’nun zengin model seçenekleri arasında babanıza uygun hediyeyi bulabilir, her adımına konfor katabilirsiniz. Beyaz, siyah, lacivert, haki ve gri gibi renklerin hakim olduğu koleksiyonda klasik modellerin yanı sıra sneaker ve casual ayakkabılar da babaların beğenerek giydiklerinin başında geliyor. Nefes alan örgü yüzey, kalın taban, renkli dikiş ve bağcık detaylarıyla ayakkabılar, bayram şıklığını yansıtıyor. Tarzına önem gösteren babalar, ayakkabılar kadar kemer ve cüzdan şıklığına da dikkat ediyor. FLO Koleksiyonu’nda geniş yer alan deri kemer ve cüzdanlar, kombinlerin kusursuz tamamlayıcısı oluyor.

FLO ile baba oğul uyumu!
Çocuklar için babalar birer kahramandır… Babalarını örnek alan minikler, onlar gibi olmak, onlar gibi giyinmek isterler. Oğullarıyla bir örnek olmayı tercih eden babalar, FLO erkek ve çocuk koleksiyonlarında birbiriyle uyumlu ayakkabı modellerini rahatlıkla buluyor. Sneakerden slip-onlara, klasik ayakkabılardan casual modellere kadar birçok ayakkabı baba-oğul uyumunu yakalıyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonlarına www.flo.com.tr web sitesinde kolayca bulabilirsiniz…

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL