• Geri dön

  • 2.120 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Moda ve trendleri yakından takip edenler ve uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarmak isteyenler için yılın en güzel kampanyası devam ediyor. “Efsane İndirim Günleri”nde seçili ürünlerde birbirinden avantajlı fırsatlar FLO mağazalarında ve www.flo.com.tr’de alışveriş tutkunlarını bekliyor!

Her yıl Kasım ayının son haftasında adeta alışveriş festivali yaşatan FLO, bu yıl da geleneksel indirim kampanyasıyla ayakkabı tutkunlarının radarına takılıyor. Heyecanla beklenen indirimler, FLO’nun “Efsane İndirim Günleri” kampanyası ile alışveriş severlerle buluşuyor.

FLO’nun ‘Efsane İndirim Günleri’ ile yüzde 70’e varan indirim oranıyla FLO mağazalarında yeni sezon ihtiyaçlarınızı en uygun fiyata tamamlayabilirsiniz.

Sneakerdan bota, çizmeden outdoor modellere kadar tüm kategorilerde farklı indirim oranları uygulanan FLO “Efsane İndirim Günleri”nde konforu ve rahatlığı ile dikkat çeken ayakkabılar alışveriş tutkunlarını bekliyor. Kampanya kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden trend ürünlerin yanı sıra global markaların en yeni modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Nike, Lumberjack, Dockers By Gerli, Kinetix, Adidas, Butigo, Polaris, US Polo, Mercedes, gibi dünyaca ünlü markaların en trend modellerine uygun fiyatlarla ulaşmak isteyenler bu fırsatı kaçırmak istemeyecek!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL