• Geri dön

  • 2.146 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO’nun 2021-2022 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu tüm çocukları hayallerindeki rengârenk ve eğlenceli lisanslı ayakkabılarla buluşturuyor. Bu sezon da tarz sahibi çocuklar FLO’da aradığı ayakkabıdan çok daha fazlasını bulacak.

Herkesin ayakkabıcısı FLO, her sezon olduğu gibi bu sonbaharda da çocukları sevindirmeye devam ediyor. FLO’nun her zevke hitap eden geniş koleksiyonundaki lisanslı ayakkabıları, çocukları her adımlarında sevdiği karakterlerle buluşturuyor.

Kız çocuklar için sneaker’lar pembe ve mor renkleri ile öne çıkıyor. Sneaker’ları metalik detaylar, Winx ve Frozen karakterleri süslüyor. Kız çocuklarının şüphesiz en sevdiği lisanslı karakterler bu sezon da trendler arasındaki yerini koruyor. FLO’nun panduf seçenekleri ise miniklerin ayaklarını yumuşacık sarıyor.

Erkek çocuklar için ise sneaker ve panduflar lacivert ve siyah renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Cırt cırtlı ve bağcıklı sneaker’ları Spiderman ve Avengers karakterleri taçlandırıyor. Miniklere okulda, parkta ve yürüyüş yaparken her anına eşlik edecek ayakkabılar FLO’da sizleri bekliyor!

FLO, çocukların okula giderken ve dışarıya çıkarken kullanabilecekleri lisanslı beslenme kabı ve matara seçeneklerini de unutmuyor. Çocukların keyifle kullanabilecekleri ürünler pembe, lacivert ve mavi renkleriyle göz dolduruyor.

FLO’nun Lisanslı Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL