• Geri dön

  • 1.480 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Adidas, Nike, Reebok, Jack&Jones ve Puma gibi dünyaca ünlü markaların birbirinden trend ürünlerini bir arada sunan IN STREET, Tekstil Koleksiyonu ile kadın ve erkekleri birbirinden tarz spor giyim alternatifleriyle buluşturuyor. Sonbahar ile uyumlu renkleriyle dikkat çeken modeller, IN STREET’te sportif giyimden vazgeçemeyenleri bekliyor.

Yumuşacık kumaşlara ve eşsiz tasarımlara sahip IN STREET Tekstil Koleksiyonu, sonbahar ve kış mevsiminde rahatlığı yaşatacak birçok modeli kadınların ve erkeklerin beğenisine sunuyor.

Trendler ile uyum yakalayan IN STREET Tekstil Koleksiyonu’nda; eşofman, sweatshirt, tayt ve sportif ceketler sade tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Haki, kırmızı, mavi, siyah, beyaz, gri, lacivert renklerin hakimiyetindeki modeller, rahat kesimleri ve baskı detaylarıyla göz dolduruyor. Spor salonunda, hafta sonu etkinliklerinde, koşuda ve yürüyüşte günlük stilinizle uyum sağlayacak alternatifler, rahat ve şık giyinmeyi seven kadın ve erkekleri bekliyor.

Her tarza hitap eden birçok modelİ ve ürünü bulabileceğiz IN STREET’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.IN STREET’in tekstil koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını ziyaret edebilir veya www.instreet.com.tr ’ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL