• Geri dön

  • 2.203 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Uygun ve kaliteli alışverişin adresi flo.com.tr, 7-12 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği “Muhteşem Fırsat Günleri” ile alışveriş tutkunlarına on binlerce ürün ve yüzlerce farklı markada yüzde 50’a varan indirim fırsatları sunuyor.

Geniş marka ve ürün koleksiyonuyla kışa hazırlık yapmak isteyenler için cazip bir kampanya başlatan, flo.com.tr, “Muhteşem Fırsat Günleri” ile moda severlere sesleniyor! 7-12 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada sneakerdan bota, çizmeden outdoor modellere kadar tüm kategorilerde farklı indirim oranları uygulanıyor. Konforu ve rahatlığı ile dikkat çeken birbirinden çeşitli ayakkabılar, tekstil ürünlerinden aksesuarlara uzanan geniş ürün gamı alışveriş tutkunlarını bekliyor. Her moda ve tarza uygun modeller sunan flo.com.tr, “Muhteşem Fırsat Günleri” kampanyası ile kadın, erkek ve çocuk için birbirinden trend ürünleri öne çıkarırken, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Nike, Adidas, Puma, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi dünyaca ünlü markaların satışa sunulduğu flo.com.tr’de “Muhteşem Fırsat Günleri” kampanyası moda severlerin yüzünü güldürecek!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL