• Geri dön

  • 2.348 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her tarza uygun ulaşılabilir fiyatlarla ayakkabı modelleri sunan FLO, sonbaharda öne çıkan high cut bot koleksiyonu ile gardıroplarda yerini alıyor. Özgün stillerin en başında yer alan high cut botlar, kahve ve siyahın her tonuyla FLO koleksiyonunda karşımıza çıkıyor!
Stili ne olursa olsun her kadının rahatlıkla tercih edebileceği high cut botlar, skinny pantolonlar, taytlar, rahat kesimli etek ve elbiselerle tercih ediliyor. Bu yıla damgasını vuran yüksek topuklu spor modeller her kombinin altında fark yaratıyor.

FLO’nun erkek koleksiyonunda bulunan modeller ise spor ve gündelik konseptleri ve farklı renk seçenekleriyle trendlerin takipçisi olan erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Sonbahar mevsiminde şehir hayatının kurtarıcısı olan high cut botlar, deri, süet ve spor modellerde bağcık detaylarıyla tüm erkekleri özgüven dolu adımlarla buluşturuyor. FLO’nun çocuk koleksiyonu ise geniş renk yelpazesiyle sonbahara damga vuruyor. Konforun merkeze konulduğu modeller, çocukların özgür adımlarına eşlik ediyor. FLO’nun 2020 Sonbahar Kadın-Erkek-Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan high cut bot modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL