• Geri dön

  • 1.504 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Herkes için konfor sunan Polaris, Anneler Günü’nü birbirinden şık çanta ve ayakkabı modelleriyle karşılıyor. Polaris, Anneler Günü için annesine şıklık ve rahatlık hediye etmek isteyenleri FLO mağazalarına bekliyor.

Polaris, Anneler Günü için hediye arayışında olanlara şık ve konforlu alternatifler sunuyor. Her yaştan anneye hitap eden koleksiyonuyla siyah, bej, beyaz ve pudra renkleriyle öne çıkan modelleri toka ve renkli detaylar süslüyor.

Hem günlük hayatta hem de ofis hayatında kombinlere eşlik edecek babet, topuklu ayakkabı ve sneaker modelleri koleksiyonda göz dolduruyor. Kısa ve kalın topuklu ayakkabılar şık kombinlerin eşlikçisi olurken, ayağı kavrayan babet ve sneaker modelleri de günlük kombinlere eşlik ediyor.

Polaris’in şık çanta koleksiyonu Anneler Günü hediyeleri için Siyah, beyaz, taba ve bej renkleriyle dikkat çekiyor. Büyük çanta kullanmayı seven anneler için geniş hacimli çantalar birçok eşyayı içerisindeki gözler sayesinde düzenli bir şekilde toparlıyor. Sizde Polaris’in Yeni Sezon Koleksiyonu’na bakmadan Anneler Günü alışverişinizi tamamlamayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL