• Geri dön

  • 2.012 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Sneaker ve spor giyimin vazgeçilmez adresi olan InStreet “Muhteşem İndirim Günleri” nde %70’e varan kampanyası ile cazip fırsatlar sunuyor. In Street’in geniş koleksiyonunda ayakkabıdan çantaya, tekstilden outdoor modellere kadar birçok seçenek yer alıyor.

Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini sunan In Street, 8-14 Kasım tarihleri arasında başlattığı ‘Muhteşem İndirim Günleri’ ile kadın, erkek ve çocuklar için uygun fiyat avantajı ile birçok model alternatifi sunuyor.

Hem şık hem sportif olmak isteyenlerin bir numaralı adresi In Street, tekstilden ayakkabı ve çantaya kadar geniş ürün koleksiyonu ile spor giyim tutkunlarını, ‘Muhteşem İndirim Günleri’ ile sevindiriyor. Hayatın her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz, her türlü hava koşuluna uyumlu outdoor modeller, birbirinden cool sneaker ve tekstil seçenekleri, %70’e varan indirim avantajıyla kış mevsiminin favori ürünlerini sunuyor.

Yürüyüş, dağ ve kamp sporlarının en önemli tamamlayıcısı güçlü yapısıyla adından söz ettiren outdoor modeller doğa tutkunlarını sevindiriyor. Su geçirmez yapısı, kalın tabanları farklı renk ve tasarımlarıyla ilgi çeken Kış mevsiminin vazgeçilmezi bot modelleri de göz dolduruyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL