• Geri dön

  • 2.673 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, ilkbahara sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık ve renkli modellerden oluşan güçlü bir koleksiyon ile ‘merhaba’ diyor. Metalik etkilerin, soft renklerin yanı sıra beyaz rengin ön planda olduğu koleksiyonda; neon detaylar, kalın taban, nefes alan örgü yüzey, renkli şeritler ve piton desenleri ürünlerde sıklıkla kullanılıyor. Blok topuklu sandaletler, stiletto’lar, babetler ve kalın tabanlı sneaker’lar ise FLO’da dünya trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla buluşturuyor.

Herkesin ayakkabıcısı FLO, şık ve modern ayakkabıların yer aldığı yeni koleksiyonuyla adeta baharı müjdeliyor. Kadın koleksiyonunda öne çıkan modellerin göz alıcı renkleri, konforlu tasarımlarıyla harmanlanıyor.

FLO’nun yeni sezon stiletto ayakkabıları, stil sahibi kadınların radarına giriyor. Metalik ve canlı renklerle tasarlanan modeller, davetlerin, toplantıların ve özel günlerin en şık detayı oluyor. Moda dünyasında sneaker’lar yükselişe geçerken, FLO’nun sneaker koleksiyonu da en trend şekilde karşımıza çıkıyor. Kalın tabanlı sneaker’lar, boyları uzatırken kadınların tarzlarını modernleştiriyor ve rahat bir kullanım sağlıyor. Bu yıl modanın gözde parçası olan parlak detaylar, FLO’nun hologram yorumuyla sneaker’larda hayat buluyor. Günlük yaşamın kurtarıcı ayakkabıları rahat kalın tabanlı sneaker’lar, skinny jean’ler ve uzun pileli eteklerle modern ve şık bir görünüm yaratıyor.

FLO’nun yeni koleksiyonu, birçok farklı tarzı bir araya getiren yüzlerce model ile her yaş grubuna hitap ediyor. İlkbaharın en çok tercih edilen modellerinden olan babet ve loafer modeller uçuşan elbiselerin, paçaları kıvrılmış jeanlerin ve mini şortların tamamlayıcısı oluyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz…

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL