• Geri dön

  • 2.041 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Yağmurdan yürümenin zorlaştığı, soğuk esen rüzgârdan ayakların üşüdüğü bu mevsimde FLO; sağlam ve sıcak adımlar atmayı kolaylaştırıyor. FLO erkek bot koleksiyonuyla hem şık hem de oldukça konforlu alternatifler sunuyor.

FLO Yeni Sezon Bot Koleksiyonu ile herkes bu kış soğuğa ayak uyduracak! Mevsimi sıcacık ve konforlu geçirmenizi sağlayacak şık botlar trend takipçisi erkeklerin vazgeçilmez parçası haline geliyor… Koleksiyonda yer alan kalın ve dişli tabanlı botlar, soğuktan ayakları korurken yağışlı havalarda yürüyüş kolaylığı sağlıyor.

Hem casual hem de klasik bot modelleri sunan FLO, ofis kombinlerine ve günlük kıyafetlere kolaylıkla eşlik ediyor. Siyah rengin hakimiyetindeki modeller, jean, chino pantolon, gömlek, sweat ve daha birçok kombinin en dikkat çekici parçası oluyor. En gözde ve konforlu bot modelleri FLO’da erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL