• Geri dön

  • 2.222 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, tarzıyla şehirde, sağlamlığıyla outdoor aktivitelerinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz birbirinden trend modeller sunarken, ‘Outdoor Festivali’ ile doğa severlerin her anına eşlik ediyor.Mevsim modasına damgasını vuran modelleriyle dikkat çeken FLO, başlattığı ‘Outdoor Festivali’ ile çok sayıda outdoor modeli, 25 Ekim tarihine kadar doğa severlere avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Her yaşa ve tarza hitap eden modellerle macera tutkunlarının bu sezon da dikkatini çeken FLO’nun outdoor modelleri, esnek taban yapısıyla hareket etmeyi sevenlerin hayatına maksimum enerji katıyor. Farklı tasarım ve renkleriyle sonbahar-kış sezonunda rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren kadın, erkek ve çocuklara özel outdoor modeller, doğa sporları ve gezilerin yanı sıra günlük hayatta da rahatlıkla kullanabilecek özellikte!

Çok sayıda kampanya ile hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatan FLO’nun her yaş ve cinsiyete uygun birbirinden rahat ve şık outdoor koleksiyonuna ulaşmak için www.flo.com.tr’yetıklayabilir ya da mağazaları ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL