• Geri dön

  • 2.186 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Heyecan ve umutla beklenen 2021 için geri sayım başladı. FLO, kadın, erkek ve çocuklar için hem yılbaşı kombinlerini tamamlayacak hem de sevdiklerine yeni yıl sürprizi yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek çok sayıda alternatif sunuyor.

Yeni yıl heyecanına geniş bir koleksiyonla eşlik eden FLO; ayakkabıdan, aksesuar ve çantaya kadar çok sayıda seçeneği karşınıza çıkarıyor. Kadınlar için oluşturulan koleksiyonda yer alan deri ve rugan çantalarda kahve ve siyah tonlar dikkat çekiyor. Küçük detaylarla süslenmiş omuz, sırt ve el çantaları yılbaşı gecesi şıklığına şıklık katacak. Topuklu, düz taban ve spor seçenekleriyle farklı renk ve tasarım içeren ayakkabılar kombinlerinizin star parçası olacak. İster çanta içinde isterse elinizde kullanacağınız farklı cüzdan modelleri de hem size hem de hediye arayışınıza şık alternatifler sunacak.

Erkekler için düşünülen klasik koleksiyon da dikkat çekici. Kahve ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu kemerler, botlar ve ayakkabılar trendleri yakından takip eden erkeklerin, yeni yıla şık girmesini sağlayacak.FLO ayrıca rengarenk çanta ve ayakkabılarla çocukları da unutmuyor. Kız çocukları için pembe, beyaz, mavi renklerin ağırlıkta olduğu kedi desenli çantalar, pırıltılı detaylarla göze çarparken; erkek çocuklarını ise konfor ve rahatlığı bir arada sunan spor ayakkabılar bekliyor.

Siz de yılbaşı gecesi için kombininizi tamamlayacak bir ayakkabı ya da aksesuar veya sevdikleriniz için şık bir hediye arayışındaysanız; FLO mağazalarını ziyaret edebilir veya www.flo.com.tr‘ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL