• Geri dön

  • 271 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO İlk Adım Koleksiyonu ile bebeklerin hassas ayak yapısına rahatça uyum sağlayacak modeller sunuyor. Çocuklarının ilk adımını attığını gören ebeveynler ise mutluluğun keyfini çıkarıyor!

Küçükten büyüğe herkese hitap eden konforlu modeller sunan FLO, yeni doğan ve ilk adım koleksiyonu ile bebeklerin ilk adımlarının destekçisi oluyor.

Koleksiyonda, yeni doğan veya ilk adımlarını atmaya hazırlanan bebekler için sevimli ve cıvıl cıvıl modeller yer alıyor. FLO İlk Adım Koleksiyonu’nun modelleri yumuşak yapısı ve pratik kullanımı sayesinde anne ve babaların radarına takılıyor.

Bebeklerin hassas ayak yapısı için en iyi korumayı ve rahatlığı sunan FLO’nun 5 Nokta sistemiyle tasarlanmış yumuşak tabanlı ayakkabıları, ayakların doğal gelişim sürecine de uyum sağlıyor. Yürümeye başlayan miniklerin kıyafetlerinin en sevimli tamamlayıcısı olacak birçok model alternatifi FLO’da ebeveynleri bekliyor!

FLO’nun İlk Adım Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir veya hemen www.flo.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL