• Geri dön

  • 2.189 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Uygun, rahat ve iddialı ürünlerin adresi FLO, tüm aktivitelerinize eşlik edecek çok sayıda ürünün yer aldığı yeni sezon erkek koleksiyonunu vitrine çıkardı. FLO’nun koleksiyonunda dikkat çeken ürünler arasında; klasik siyah, kahve ve bej renklerde deri ayakkabılar, casual kumaş ayakkabılar, spor ve klasik sırt çantaları yer alıyor.

Erkek modasının trendlerine yön veren FLO’nun yeni sezon koleksiyonunda, takım elbiselerden, kanvas pantolonlara, spor aktivitelerinden günlük kombinlere kadar her kıyafetle uyum yakalayan deri, rugan, süet ve özel kumaşlardan üretilen ayakkabılar öne çıkıyor. Küçük bağcık detaylarıyla hareketlenen casual ayakkabılar her kıyafetle kombinlenebilirken, erkeklerin cool görünümünü de kusursuzlaştırıyor. Maskülen şıklığını ikiye katlamak isteyen erkekler için tasarlanan, rugan ve derinin ağırlıkta olduğu klasik modeller ise özel anlardaki en star parça oluyor.

FLO, fonksiyonel yapıları ve estetik tasarımları ile dikkat çeken çantalara da yeni sezon koleksiyonunda yer vermeyi unutmuyor. Zevk ve ihtiyaçlarınıza hitap eden pek çok modeli ile eşyalarınızın ergonomik bir şekilde taşınmasına olanak tanıyan sırt çantaları koleksiyona damga vuruyor. Yeşil, gri, lacivert ve siyah renklerdeki çantalar, gündelik hayatın koşturmacasına mükemmel bir şekilde eşlik ediyor.

FLO’nun yeni sezon erkek koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL