• Geri dön

  • 2.306 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her yaşa ve her tarza hitap eden binlerce ayakkabı çeşidini bir arada sunan FLO, ‘2. ürüne %50 indirim’ kampanyasını başlattı. FLO, sneakerdan klasik ayakkabılara, çizmelerden botlara kadar pek çok üründe sunduğu fiyat avantajıyla sonbahar kombinlerine şık bir dokunuş yapıyor.

FLO, sonbahar alışverişini en uygun şekilde tamamlamak isteyenlere özel avantajlı bir kampanya başlattı. Sadece FLO Mağazalarında geçerli ‘2. ürüne %50 indirim’ kampanyası, uygun fiyatlı ve kaliteli ayakkabı arayışında olanları mutlu ediyor.

Flo.com.tr’den ise ‘seçili ürünlerde sepette %20 indirim’ kampanyası!
Her moda ve tarza uygun modeller sunan Flo.com.tr; seçili tüm ürünlerde sepette %20 indirim kampanyasını başlattı. Yenilenen içeriğiyle trend tasarımlara yer veren flo.com.tr, sunduğu hizmetlerle hızlı ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatırken son moda ayakkabıları kullanıcılarına sunuyor. Flo.comtr’den yapılan alışverişlerde istenirse ürünler FLO mağazalarından teslim alınabilir; değişim ve iade işlemleri mağazalardan kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Ayrıca kapıda nakit ödeme imkanı, avantajlı taksit seçenekleri ve 175 TL üzerine ücretsiz kargo hizmeti sunuluyor.

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL