• Geri dön

  • 2.147 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların birbirinden şık modellerini bir arada göreceğiniz In Street, yaz enerjisini terliklerine ve çantalarına yansıtıyor.

Konforundan tatilde de ödün vermeyen ve her giydiğini yakıştıran kadınlar için tüm kombinlere uyum sağlayan siyah ve beyaz renkler öne çıkıyor. Terlik ve çanta modelleri plaj modasına damgasını vuruyor. Terlikler tatil beldelerinde rahat adımlar sunarken, çantalar da eşyaların konforlu şekilde taşınmasına yardımcı oluyor.

Erkekler için ise siyah ve bej renklerdeki terlik ve çanta modelleri, yaz aylarının favorisi olan şortlarla harika bir uyum yakalıyor. In Street bu yaz da tarzıyla fark yaratmak isteyenleri bekliyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabı modelini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S.Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL