• Geri dön

  • 2.114 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Müşterilerine en iyi kaliteyi uygun fiyata sunan Polaris, terlik ve sandalet koleksiyonuyla yaz mevsiminde adımlara konfor katıyor. Polaris’in her kombine uygun sandalet ve terlik koleksiyonu yaz görünümlerinizin en rahat parçası olacak!

Polaris’in yaz koleksiyonunda konforuna önem veren kadınlar ve erkekler için hazırlanan sandalet ve terlik modellleri hem tatil valizinin hem de şehir hayatının vazgeçilmezi olmaya aday!

Topuklu terlik ve kalın tabanlı sandalet modellerinin yer aldığı kadın koleksiyonu, siyah, beyaz, pudra ve bej renkleriyle dikkat çekiyor. Cırt cırt detaylarıyla kullanım kolaylığı sağlayan sandaletler ayağı kavrayarak adımlara konfor katıyor. Özel davetlerin ve yaz akşamlarının vazgeçilmezi olacak topuklu terlik modelleri ise uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, jean ve daha birçok kombin ile uyum yakalarak dikkatleri adımlara çekiyor. Erkek koleksiyonunda yer alan terlik ve sandalet modelleri, siyah, gri ve kahverengi renkleriyle öne çıkıyor. Renkli şeritler ve cırt cırt detaylarıyla harmanlanan modeller beylerin gömlek, şort, tişört, pantolon ve daha birçok kombininin en rahat parçası oluyor.

Polaris’in Sandalet ve Terlik Koleksiyonu’nu ve daha fazlasını yakından görebilmek için FLO s mağazalarını ve www.flo.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL