• Geri dön

  • 1.513 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hayata ayak uyduran modeller sunan, trendlerin yakın takipçisi FLO, tüm özel günlerde olduğu gibi yılın en romantik günü; Sevgililer Günü’nde de hediye alternatifi sunuyor. FLO’nun birbirinden zevkli ayakkabı, çanta, tekstil ve aksesuar modelleriyle sevgilinizi özel hissettirebilirsiniz!

Yılın en romantik günlerinden olan Sevgililer Günü’nde zarif ve etkileyici görünmek isteyenler FLO’nun her tarza hitap eden kış koleksiyonunda aradığı hediyeyi kolaylıkla bulabiliyor.

Kadınlar ve erkekler için birbirinden şık ve rahat modeller sunan FLO’da kadınlar, kombinlerini sıcacık botlar, çizmeler ve spor şıklıktan vazgeçemeyenler için sneakerlar ile tamamlıyor. Deri ve süet alternatifiyle öne çıkan modelleri topuk detayları süslüyor. Kadınların; elbise, etek, gömlek, ceket ve daha birçok Sevgililer Günü kombinini FLO’nun zarif ve şık modelleri süsleyecek!

Erkekler ise siyah ve kahverengi gibi sezonun favori renkleriyle öne çıkan ve aynı zamanda özel gün şıklığını yansıtan botlar, klasik modeller ve sneakerlar ile dikkatleri adımlarına çekiyor. Kalın taban ve bağcık detaylarıyla harmanlanan modeller erkeklerin ceket, pantolon, gömlek, kazak ve daha birçok kombinini konforlu yapısı ve göz alıcı tasarımlarıyla tamamlayacak.

FLO Çanta koleksiyonu, geniş iç hacimleri sayesinde eşyaları düzenli bir şekilde toparlama kolaylığı sağlıyor. Trend model alternatifleri Sevgililer Günü’nde kombinlere renk katacak. Aksesuar koleksiyonunda yer alan atkı, bere ve kartlık modelleri ise kullanışlı yapısı ve kombinlerle olan uyumu ile adından söz ettirecek!

FLO tekstil koleksiyonu ise mont, eşofman, sweat, yelek ve tayt alternatifleriyle kadınların ve erkeklerin sportif tarzlarının tamamlayıcısı olacak. Spora giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, kış tatillerinde ve hayatın birçok alanında yumuşacık yapısıyla dikkat çeken modeller FLO’da sevdiğine hediye almak isteyenleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL