• Geri dön

  • 2.225 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Spor ve outdoor giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken Lumberjack, Sevgililer Günü’nünde bot modelleri ile dikkat çekiyor. Lumberjack, spor şıklıktan ve rahatlıktan vazgeçemeyen kadın ve erkeklere, Sevgililer Günü için hediye alternatifi sunuyor.

Yılın sevdiğinizle geçireceğiniz en güzel günü yaklaşıyor. Geniş ayakkabı koleksiyonuna sahip olan Lumberjack, Sevgililer Günü’nde de doğa tutkunlarını ve sportif şıklıktan vazgeçemeyenleri unutmadı.

Tırtıklı taban özelliğiyle kaymayı engelleyerek güvenli adımlar sunan botlar, siyah, kahverengi, bej ve gri renkleriyle öne çıkıyor. Kalın taban ve toka detaylarıyla harmanlanan modeller su geçirmez özelliğiyle de ayakları sıcacık tutuyor.

Lumberjack Kış Koleksiyonu’nda yer alan bot modelleri, sevgilinizle yapacağınız doğa yürüyüşlerine ve spor aktivitelerine renk katacak. Gündelik kombinlerin tamamına rahat bir dokunuş yapacak olan Lumberjack ürünleri, bu Sevgililer Günü’nde de en güzel hediye alternatifi olacak!

Lumberjack koleksiyonlarında yer alan oldukça zengin modelleri daha yakından görebilmek için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL