• Geri dön

  • 2.251 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yıllara meydan okuyan sneaker modası her sezona damga vururken, FLO birbirinden trend modelleri ayağınıza getiriyor. Soft renklerin hâkim olduğu FLO Sneaker Koleksiyonu , yeni sezonda çok sayıda farklı modelle kadın ve erkeklerin stiline göz alıcı bir dokunuş yapıyor.

Uygun ve rahat ürünlerin adresi FLO, ayrıcalıklı stillere imza atmak isteyen kadın ve erkeklere dört mevsimde de kullanılabilecek sneaker alternatifleri sunuyor. Birbirinden rahat ve hafif tasarımları ile her türlü aktiviteye konfor katacak, geniş renk ve model yelpazesine sahip sneaker modelleri; gündelik spor kombinlerden, özel günlere kadar her kullanıma kusursuz bir şekilde eşlik ediyor.

Spor yaparken, ofise giderken veya sokakta sizinle olmayı vadeden sneakerlar, özel tabanları ve nefes alabilen materyalleriyle rahatlığın diğer adı! Kadınlar için, bej, siyah ve beyaz renkleriyle dikkat çeken modeller, renkli şerit, bağcık ve taban detaylarıyla harmanlanarak adımlara renk katıyor. Elbise, etek, jean, gömlek ve daha birçok kombinin tamamlayıcı parçası sneakerlar iddialı tasarımlarıyla gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak.

Erkekler için ise spor giyimden, klasik giyime kadar tüm kombinlere farklı bir soluk getiren sneakerlar, siyah, hâkî, gri ve beyaz renkleriyle öne çıkıyor. Hem doğa yürüyüşlerinin hem de günlük hayatın vazgeçilmezi olan modeller esnek taban yapısı ile konforu adımlarda hissettiriyor. Jean, ceket, gömlek, tişört ve daha birçok kombinin star parçası olacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

Siz de FLO’nun Sneaker Koleksiyonu’nu yakından incelemek isterseniz, FLO mağazalarını ziyaret edebilir veya www.flo.com.tr‘ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL