• Geri dön

  • 3.006 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


“Benim FLO’m Benim Dünyam” sloganıyla koleksiyonlarını tanıtan FLO, yepyeni reklam filmiyle dijital platformlarda yerini aldı.

FLO’nun yeni sezon marka yüzleri olan Ebru Şahin, Aslıhan Güner ve Yağmur Tanrısevsin, rol aldıkları reklam filminde birbirinden şık ayakkabı modellerini tanıtırken güzellikleri ve sempatik tavırlarıyla da beğeni topladılar!

Kadınlar için her tarza ve moda uygun alternatifler sunan FLO, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu 3 ünlü oyuncunun rol aldığı reklam filmiyle tanıtıyor. Renkli görüntülere sahne olan reklam filminde Ebru Şahin, Aslıhan Güner ve Yağmur Tanrısevsin, “Benim FLO’m Benim Dünyam” sloganıyla FLO modasını izleyenlere sunuyor.

Her dönemin trend ayakkabıları arasında yer alan sneaker’lar, ünlü oyuncu Ebru Şahin’in dinamik duruşuyla temsil ediliyor. Kadınların vazgeçilmezi topuklu ayakkabıları Aslıhan Güner, yaz mevsiminin gözdesi terlik ve sandalet koleksiyonunu ise Yağmur Tanrısevsin tanıtıyor. Birbirinden şık ayakkabı modellerinin gösterildiği reklam filminde, “Her sana FLO, her moda FLO” jingle’ı eşliğinde kadınların kendi hikayesinin baş rolünde olduğu, kendi modunu ve tarzını yansıttığı görüntüler ekrana yansıyor.

Antalya Rixos Premium Belek Hotel ve Land Of Legends’ da çekimi gerçekleşen reklam filminin yönetmen koltuğunda, sayısız klip ve reklam filmi çekmiş Metin Arolat oturuyor. Çekimi üç gün süren reklam filminin yapımcılığını ise Baba Film üstleniyor.

Reklam Filmini İzlemek İçin: https://www.youtube.com/watch?v=HjbhVjEnBAw

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL