• Geri dön

  • 505 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yeni yılda sevdiklerinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak hediyeler Kinetik’te! Markanın koleksiyonunda yer alan ayakkabı, tekstil ve aksesuar modelleri, kadın, erkek ve çocukların yeni yıl kombinleri için birçok model alternatifi sunuyor.

Kinetix, sezon trendlerini yansıtan sneaker, bot, tekstil ve aksesuar modelleriyle kadın, erkek ve çocukların yeni yıl heyecanına ortak oluyor.

Siyah, taba ve beyaz rengin hakimiyetinde olan sneakerlar ve botlar kürk, bağcık ve renkli şerit detaylarıyla harmanlanarak hem sportif hem casual kombinlerin en dinamik eşlikçisi oluyor. Soğuk havaların vazgeçilmezi botlar kaymaz taban ve su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor. Sportif aktivitelerin en kullanışlı tamamlayıcısı olan sneakerlar ise rahat taban yapısıyla tüm gün konfor sunuyor.

Aksesuar koleksiyonunda yer alan atkı, bere, eldiven, kemer ve cüzdan alternatifleri yılbaşı kombinlerine sade bir dokunuş yapıyor. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz birçok alternatif Kinetix’te sizleri bekliyor!

Yeni yıl alışverişi için sayısız hediye alternatifi sunan Kinetix Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında ve www.flo.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL